FootJoy Pro SL Vit

Ord. pris: 
1 999 kr
Rea:
1 799 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
200 kr (10%)
Antal:
ProSL herrsko ger en enastående känsla med Fine Tuned Foam (FTF+) för följsam dämpning och en balanserad yttersula designad för överlägsen stabilitet.

BÄTTRE STABILITET. BÄTTRE FÄSTE. BÄTTRE KOMFORT.
Efter feedback från våra tourspelare har vi nu förbättrat den hetaste skon på touren. Nya ProSL är uppbyggd på vår nya infinity-sula som har 30% fler fästpunkter, en nyskapad PowerHarness för att skapa ytterligare komfort kring foten och ge mer kraft genom svingen samt en Dual-Density (D2) mellansula för en perfekt balans av stabilitet och komfort.

ETT FOTFÄSTE ATT LITA PÅ med INFINITY YTTERSULA - Fokusera på din sving och inte dina fötter. Infinity-sulan ger dig den mest stabila spiklösa golfskon vi någonsin skapat. Med 189 fästpunkter och 17% mer sulyta kring hälen ger den dig det perfekta fästet och markkontakten, oavsett väderförhållande.

ENASTÅENDE KOMFORT med DUAL-DENSITY (D2) MELLANSULA - Komfort börjar från grunden. Dual-Density D2 mellansulan ger fullständig komfort och stötdämpning genom att ge full support åt foten under hela svingen. Det fasta FTF-skumet ger stabilitet och det mjuka FTF-skumet skapar dämpning och balans. Garanterat vår mest bekväma spiklösa golfsko.

100% VATTENTÄTA, 1 ÅRS VATTENTÄTHETSGARANTI - Chromoskinnet ger en väldigt mjuk känsla och ett vattentätt skydd.