Pennor, det kan vi! Här har vi samlat ett par olika varianter. Läs gärna om de olika. För att se exempel på tryckförslag, skrolla längst ner på sidan.

Timmerman Stift en populär variant av den klassiska ”Hultaforspennan”. Pennan har en oval form och ett räfflat grepp och ett kraftigt sudd. Levereras med 2st 1,2mm stift. Passar t.ex. snickare då den är väldigt bra att märka träreglar med. För de riktiga allroundproffsen har vi sedan Down Force, en kulspetspenna anpassad för riktigt tuffa miljöer. Den skriver på de flesta underlag som t.ex. plast, glas och metall och fungerar även under fuktiga förhållanden. Pennans patron är trycksatt, vilket gör att den till och med kan skriva upp och ner. Pennkroppen är av slagtålig plast och patronen har ett kyltåligt bläck som klarar temperaturer ända ner till -20 grader.

TouchPen Dart är en prisvärd kombinerad stylus och kulspetspenna med vridmekanism som lagerföres i 7 olika färger med matchande touch och gummigrepp.

Baksidan (Stylusen) fungerar alltså som pekdon för tex smartphones.
För komplett info om TouchPen Dart, klicka HÄR!

Med en perfekt blandning av runt och rakt, elegant och mjukt imponerar Dot med sin nyskapande traditionella design. Dot White kommer helvit med en färgdutt på tryckknappen som ger en lite diskret kompleterande touch till ert reklamtryck.
För komplett info om Dot, klicka HÄR!